Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Thursday, December 6, 2012

Tiket Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia vs. Thailand 9 Disember 2012.

image
Ni gambar tiket Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia vs. Indonesia.

Alhamdulillah.. semua orang dah tau Malaysia layak ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012 setelah kalahkan Indonesia 2-0. Jaringan gol oleh Azamuddin Akil dan Mahali Jasuli.

Kedua-dua gol dijaringkan pada separuh masa pertama berselang 3 minit. Sekarang ni semua peminat dan penyokong Harimau Malaya dah mula prepare nak beli tiket separuh akhir Piala AFF Suzuki Malaysia vs. Thailand 9 Disember 2012 nanti. Perlawanan pertama akan berlangsung pada tarikh yang aku tulis tadi tu. Hari Ahad 8:45 malam. Manakala perlawanan kedua akan berlangsung di Bangkok, Thailand pada 13 Disember 2012. Tiket perlawanan separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012 antara Malaysia vs. Thailand akan mula dijual pada7 & 8 Disember 2012 kat kaunter tiker SNBJ bermula jam 9 pagi hingga 7 malam. Manakala harga tiket separuh akhir telah ditetapkan sebelum Piala AFF Suzuki 2012 bermula pada harga RM40 untuk dewasa RM10 untuk kanak-kanak.Mahal?? Ya…andai Malaysia layak ke final Piala AFF Suzuki 2012 setiap penonton bakal membelanjakan sekurang-kurangnya RM180 kalau hadir bagi sokongan kat stadium….amik tu!!
Kalau ada yang tak dapat pergi Stadium Nasional Bukit Jalil, korang jangan risau RTM 1 akan buat siaran langsung. Astro pun macam biasa mesti akan ada buat siaran langsung jugak. Kalau nak tengok gambar jelas tengok la kat channel Astro…hehehe..bukan bodek tapi realiti. Jangan hujan dah la..kalau hujan sendri mau ingat la..aiu dengar unless kalau pakai ASTRO BYOND time hujan pun takde gangguan signal.. ntah aku x sure..aku takde Astro Byond… kalau pihak ASTRO bermurah hati nak bagi percuma kat aku…aku terima je…heheh…
Andai ada yang nak pergi bagi sokongan pada Harimau Malaya kat Bangkok nanti pun dah boleh contact SSFC. Aku dengar SSFC dah announce pasal trip ke sana nanti…kos lebihkurang RM8++ siap tempat tinggal kalau tak silap…try la tanya SSFC nanti ye…

No comments:

Post a Comment