Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Friday, May 6, 2011

Hot - Nurul Ain Nordin untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap

nurul ain

Gambar di atas ialah milik seorang pelakon yang tak berapa popular, iaitu Nurul Ain Nordin untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap. Kita percaya yang si Nurul Ain ini tak mahu pun gambarnya diambil dengan cara sebegini. Kemungkinan besar ini kehendak pihak-pihak yang terlibat dengan filem lakonannya. Kalau tak ambil gambar macam ini, Nurul Ain pastinya akan rasa serba salah sebab takut langgar arahan big boss.

Tapi, Kita rasa kini sudah tiba masanya untuk artis Malaysia, terutamanya wanita untuk bangkit tegakkan kemahuan sendiri terutama bab berpakaian. Kadang-kala rasa sedih dengan artis kita (terutama artis perempuan) yang dieksploitasi untuk berkemban, pakai seksi, pakai baju adik untuk melariskan dan membuat kontroversi bagi menaikkan sesebuah filem. Malu dan kecewa juga dengan industri hiburan kita sebenarnya.

Tapi kalau memang dengan kerelaan hati si pelakon memakai pakaian yang menjolok mata, itu tak mampu lah Abang Nara nak kata apa-apa. Tetapi kalau atas sebab arahan-arahan orang atasan, Abang Nara boleh dibawa berbincang dan boleh sopankan sikit cara pemakaian. Tak gitu? Sudah tiba masa untuk artis kita demand sedikit demi maruah sendiri. Apa pendapat korang?

No comments:

Post a Comment