Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, July 2, 2011

Web paling diminati di Malaysia

Salam..
alhamdulillah diberikan peluang lagi untuk berblog lgi...
dalam duk diam tiba-tiba terpikir nak wat entri ini..dengan hasil usaha dan bantuan dari mr google alhamdulillah dapat jugak bahan untuk entri...tau tak antara berjuta-juta website dalam dunia ni apa website yang paling diminati orang kat malaysia ni...jeng2...bagi suspens sikit...
yang pasti mungkin website yang dimaksudkan bukan website ni...
website paling popular adalah facebook...boleh dikatakan kebanyakan rakyat malaysia ada akaun facebook....
mungkin ini adalah faktor website ini paling diminati...
dibawah ini senarai 20 website paling diminati dimalaysia...

1- facebook - perdana menteri pun ada...
2- google.com.my - macam2 ada...link malaysia
3- yahoo.com - email dan lain2...
4- google.com - mcm2 ada gak...universal link kot...
5- youtube.com - video lagu, trailer movie dll
6- blogger.com - website untuk apa??? saja wat tak tau...
7- live.com - search engine by microsoft
8- wikipedia.org - sebuah ensiklopedia bebas yang boleh disunting oleh sesiapa jua. -haha...
9- msn,.com - fungsi lebih kurang cam yahoo
10- maybank2u.com.my - internet banking...
11- mudah.my - untuk cari barang 2nd hand dan baru...best gak...
12- wordpress.com - free blog cam blogger.com gak...
13- thestar.com.my - online newspaper....
14- myspace.com - social webpage mcm facebook...
15- malaysiakini.com - berita terkini negara malaysia...
16- twitter.com - social network page
17- lowyat.net - web membincangkan pasal teknologi yang berbentuk forum...
18- mediafire.com - website digunakan untuk share file...
19- tagged.com - social networking macam myspace dan facebook...
20 - cari.com.my - mcam2 ada dalam website ini..

No comments:

Post a Comment