Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Friday, January 25, 2013

HiGOAT TRIMMERZ - Produk pelangsingan badan terbaru dari HiGOAT

KILLER PRODUK TERBARU HR MARKETING!! 
TRIMMERZ PRODUK PELANGSINGAN BADAN YANG DINANTI2KAN TELAH ADA DIPASARAN...PRODUK TERBUKTI BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA SINGKAT TANPA PANTANG MAKAN..ANDA BOLEH NIKMATI MAKANAN YANG ANDA GEMARI SAMBIL AMALKAN TRIMMERZ..BERAT BADAN ANDA AKAN MAINTAIN DAN TURUN DARI SEMASA KE SEMASA..CUBA DULU BARU TAHU KESANNYA..HARGA : RM170.00(Ahli) / RM212.50(Pengguna)
CURRIER CHARGE : RM 9 (SM) / RM12 (SS)
STOKIS HOTLINE : 013-363 4262

Apakah HiGOat Trimmerz?

Higoat Trimmerz, dengan singkatan Trimmerz merupakan satu minuman berformula yang membantu untuk mengurangkan bukan hanya satu malah pelbagai masalah yang dialami oleh masyarakat umumnya dari aspek kesihatan. Antara masalah yang sering dihadapi ialah masalah obesity, kolestrol, penghadaman dan pelbagai lagi. Justeru, produk ini diberi nama Trimmerz(pemotong) kerana ianya dapat membantu MEMOTONG masalah OBESITI,KOLESTROL,KETIDAK SERAGAMAN HORMON dan banyak lagi.

Bagaimana Trimmerz berfungsi?

Untuk memudahkan pemahaman tentang cara Trimmerz berfungsi, adalah penting untuk anda fahami bahawa Trimmerz diformulasikan dari 7 bahan utama iaitu

 1. Garcinia Cambogia
 2. Inuilin
 3. Oryza Peptide
 4. Habbatus Sauda
 5. Kurma
 6. Stevia
 7. Higoat

Setiap satu bahan ini mempunyai kebaikannya sendiri dan konsepnya akan diterangkan di bawah

Konsep Penurunan Berat Badan di dalam Trimmerz

Trimmerz diformulasikan berlandaskan peraturan berikut,

 1. Memastikan badan mendapatkan khasiat sepenuhnya (tidak berlaku kekurangan nutrisi)
 2. Memastikan pembakaran lemak yang optimum(tidak menggunakan penggalak metabolism)
 3. Menstabilkan hormon
 4. Memastikan penghadaman dan pencernaan yang sempurna
 5. Memastikan penghasilan lemak yang minimum
 6. Memastikan berat badan tidak kembali naik selepas turun
 7. Memastikan kesemuanya berlaku tanpa sebarang rasa tekanan atau paksaan(tanpa berlapar)

Memang ajaib, tetapi di dalam konsep penurunan berat badan menggunakan trimmerz, anda perlu makan malah yang lebih menakjubkan, kami menggalakkan pengambilan Nasi dalam diet seharian anda.

Kesalahfahaman tentang beberapa fakta di dalam proses penurunan berat badan.

Di dalam proses penurunan berat badan, terdapat beberapa kesalahfahaman yang sering berlaku disebabkan oleh kekurangan pengetahuan tentang fungsi beberapa faktor utama yang mempercepatkan proses penurunan berat badan. Antaranya adalah,

 1. Kadar Metabolisma yang lebih tinggi, lebih banyak lemak dibakar
 2. Karbohidrat penyumbang utama kepada kegemukan
 3. Badan berat bermakna anda gemuk(mengikut ukuran BMI)

Kadar Metabolisma yang lebih tinggi, lebih banyak lemak dibakar

Diakui bahawa lebih tinggi kadar metabolisma, lebih banyak lemak yang akan dibakar. Ini menyebabkan banyak produk kurus di pasaran menggunakan bahan penggalak untuk meningkatkan kadar metabolisma anda. Namun, kita harus sedar, pembakaran lemak bertujuan untuk menghasilkan tenaga. Ini bermakna apabila ini berlaku badan akan bertindak untuk memastikan tenaga yang cukup, sumber bekalan tenaga iaitu lemak akan disimpan secukupnya untuk memastikan bekalan lemak sedia ada tidak berkurang dan sumber lemak baru akan dihasilkan lebih banyak. Masalah ini sering berlaku di kalangan atlit yang sudah tidak aktif di mana berat badan mereka semakin bertambah walaupun makan dalam kuantiti yang sepatutnya tidak menggemukkan. Ini kerana badan mereka sentiasa memastikan bekalan lemak di dalam badan sentiasa mencukupi untuk menjalani kehidupan yang aktif. Dengan erti kata lain, badan akan memastikan lebih banyak lemak yang terhasil dari satu set makanan yang diambil. Justeru, di dalam Trimmerz, kami memastikan badan anda sendiri  yang menguruskan pembakaran lemak tanpa memerlukan sebarang penggalak tetapi akan memastikan pembakaran lemak yang sangat efektif.

Karbohidrat penyumbang utama kepada kegemukan

Diakui bahawa Karbohidrat merupakan penyumbang utama kepada kegemukan. Kebanyakkan produk kurus menggunakan konsep rendah karbohidrat untuk memastikan kadar penghasilan lemak menurun. Namun sebenarnya ini sebenarnya hanya akan menyebabkan kita lebih lapar kepada bahan yang mempunyai karbohidrat atau dengan kata lain lapar kepada nasi. Walaupun banyak produk kurus sekarang mengamalkan konsep tidak perlu berlapar, namun kita dinasihatkan untuk menukar kepada makanan lain. Sebenarnya karbohidrat merupakan satu sumber  yang paling mudah diurai untuk dijadikan tenaga. Namun begitu, jika tidak digunakan, merupakan satu sumber yang paling cepat akan bertukar menjadi lemak. Di dalam Trimmerz, kami memastikan kandungan karbohidrat anda mencukupi. Dengan ini anda secara semulajadi akan lebih selesa menjalani program penurunan berat badan anda tanpa rasa keinginan untuk makan nasi yang melampau.

Badan berat bermakna anda gemuk(mengikut ukuran BMI)

Jika menggunakan BMI sebagai ukuran, kita akan dapati kebanyakkan atlit terutamanya yang memainkan permainan lasak seperti Ragbi akan mempunyai BMI yang melebihi paras normal dan dikategorikan sebagai gemuk(obesiti). Mengapa ini berlaku? Ini disebabkan oleh jisim sel otot lebih berat dari jisim sel lemak. Umum mengetahui protein merupakan sumber utama untuk menghasilkan otot. Di dalam Trimmerz, kami memastikan anda mendapat bekalan protein yang secukupnya. Ini kerana HiGoat(susu kambing) merupakan sumber bekalan protein yang cukup baik kerana rantaian proteinnya yang pendek memastikan semua sumber proteinnya dapat dihadam dengan cepat.

Mengapa Perlu Menurunkan Berat Badan Menggunakan Trimmerz

Dengan Trimmerz, anda akan mengalami pengalaman yang berbeza. Percayalah apabila kami katakan bahawa anda tidak akan merasa sebarang tekanan untuk menurunkan berat badan. Kami percaya, program menurunkan berat badan boleh menjadi seronok dan tiada tekanan apabila anda tidak terpaksa untuk menukar kehidupan seharian, gaya pemakanan dan apa yang anda perlu makan untuk kurus. Ini tidak bermakna anda tidak perlu mengamalkan gaya pemakanan yang sihat, tetapi jika anda mengambil makanan seperti yang dinasihatkan di dalam piramid makanan, anda akan mendapat kesan yang memuaskan. Kami juga menasihatkan supaya anda menjalani kehidupan yang sihat dengan bersenam dan sebagainya. Namun begitu, Trimmerz diformulasikan supaya, walaupun dengan makan seperti biasa(makan nasi), dan tidak bersenam, penurunan berat badan tetap berlaku bergantung kepada kondisi badan anda.

Adakah ini bermakna makan nasi 2 pinggan pun saya masih akan kurus?

Tidak, kerana  ini menunjukkan anda makan nasi melebihi keperluan badan anda, secara ringkas, cuba anda genggam tangan anda dan lihat saiz genggaman tangan anda, sebenarnya itulah saiz normal perut anda dan jika anda makan melebihi dari saiz itu, bermakna anda makan melebihi dari keperluan anda. Namun begitu, jika dengan gaya pemakanan seharian anda ketika ini, anda sudah tidak mengalami sebarang kenaikan berat badan,maka  dengan menggunakan Trimmerz, anda akan mengalami penurunan berat badan.

Kebanyakkan Produk Kurus di pasaran meminta kita minum air masak dalam kuantiti yang banyak, adakah Trimmerz pun begitu?

Tidak ada sebarang kerugian jika kita minum air masak yang banyak malahan bagus tetapi hendaklah dalam kuantiti yang mencukupi. Jalani kehidupan seperti biasa, banyakkan minum air masak tetapi anda tidak terpaksa untuk minum dalam kuantiti yang banyak sehingga menyebabkan perut kembung.


Ini bermakna anda tidak perlu bersenam, tidak perlu diet, boleh makan nasi tetapi tetap akan kurus?

Sekali lagi, kami menyarankan supaya semua orang untuk mengawal pemakanan dan bersenam. Namun begitu, telah dibuktikan bahawa dengan makan seperti biasa iaitu kadar yang diperlukan oleh badan, tetap makan nasi di dalam pemakanan seharian, tidak bersenam, penurunan badan akan tetap berlaku, bergantung kepada jenis kegemukan individu. Dari rekod, hasil dari maklumbalas testimoni yang diberikan sampel untuk mencuba selama sebulan telah menunjukkan penurunan yang menggalakkan. Peserta yang dipilih adalah berdasarkan kes-kes obesiti yang berbeza. Antaranya adalah bekas atlit, wanita yang dikategorikan dalam kategori obes, atlit yang masih aktif dan orang normal. Setiap daripada mereka mengalami pengalaman penurunan berat yang berbeza bergantung kepada masalah obesiti mereka. Justeru, ada di antara mereka yang mengalami penurunan berat badan antara 5kg sebulan dan ada yang mencecah sehingga 12kg sebulan. Mereka semua dinasihatkan untuk menjalani kehidupan seperti biasa tanpa perlu menukar apa-apa rutin harian. Selain itu, mereka juga mendapati, masalah-masalah lain seperti kolestrol, sakit sendi, penat juga berjaya diatasi dan dikurangkan. Mereka juga bersetuju bahawa mereka mendapati terdapat pengurangan dari segi ukur lilit di bahagian-bahagian tertentu dengan cukup efektif.

Terlalu banyak produk menguruskan badan di pasaran sekarang, apakah yang membezakan Trimmerz dari yang lain?

Secara ringkas, Trimmerz menawarkan satu pengalaman program penurunan berat badan yang berbeza dari yang lain. Anda akan merasa sangat selesa menggunakan Trimmerz kerana konsep penurunan berat badan kami adalah tiada paksaan, tiada tekanan dan desakan. Dengan Trimmerz, anda tidak perlu kerap ke bilik air untuk membuang air besar, tidak merasa kenyang secara paksa, tidak perlu mengubah amalan pemakanan anda iaitu boleh makan nasi dan lauk-pauk yang biasa didapati di gerai-gerai makan, Minum air masak seperti biasa dalam kuantiti yang diperlukan oleh badan dan biarkan badan anda sendiri menguruskan program penurunan berat badan anda. Percayalah, dengan hanya melakukan perkara begini, penurunan berat badan tetap akan berlaku.

Oleh itu, bayangkan jika anda mengamalkan pemakanan yang sihat, bersenam, menjalani kehidupan yang aktif, mengurangkan gula, karbohidrat dan disipilin dalam menjaga pemakanan. Berapakah jumlah berat sebenar yang mampu diturunkan? Jalanilah kehidupan yang sihat, amalkan Trimmerz dan anda lihat sendiri kesannya.

Adakah Trimmerz Sesuai untuk mereka yang menyusukan anak?

Ya, tetapi dinasihatkan mula diambil selepas pantang untuk memastikan bayi mendapat khasiat secukupnya dari susu ibu terutamanya untuk mendapat susu awal ibu(igg) yang biasanya akan didapati pada minggu-minggu awal kelahiran.

No comments:

Post a Comment