Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, May 5, 2012

Tips Tarik Suami Ke Ranjang …

Ada bernafsu, tapi tiada siapa nak layan..? perghh..susah nie.. masalah dunia.. hehe.. mungkin teknik yang anda gunakan tidak jalan.. lelaki nie seperti wanita harus dibelai.. bila tiba bab-bab ranjang seperti nie..cara-caranya adalah seperti berikut untuk anda jadi superisteri..
cerita berahi ranjang ditebuk dara
1) Tarik perhatian suami dengan melakukan teknik yang berbeza dan mendebarkan. dab dub dab dub..Contoh : Membuka pakaian secara perlahan-lahan, bermula dengan butang paling atas, bra dan panties dengan aksi yang menghairahkan.
2) Cuba rapatkan dada anda ke dada suami dan dakaplah suami anda dengan dakapan penuh nafsu.
3) Mainkan rambut anda ditubuhnya. Belaian rambut anda mungkin dapat membangkit ghairah suami. Jangan lupa belai juga rambut, misi atau bulu dada suami anda jika ada.
4) Buat gigitan manja di leher atau bahagian lain tubuh. Gigitan ini boleh merangsang keinginan suami. Selain itu, suami akan ingat anda apabila melihat bekas gigitan itu.
5) Isteri juga boleh meninggalkan pakaian dalam di tempat tidur kerana suami sering ghairah apabila melihat benda-benda itu.
6) Tatap mata suami dengan pandangan yang mempesonakan.
7) Usap bahagian tubuh suami anda dengan usapan manja dan mesra dengan menggunakan hujung jari, dari dahi hingga ke belakang leher.
8 ) Hembus nafas anda ke telinga suami kerana hembusan boleh merangsang suami dan membuat dia tidak sabar mendakap anda.
9) Elak menyentuh kelemahan tubuh suami. Tumpukan pada bahagian lain seperti dada, puting atau lengannya yang sasa.
10) Sesekali pakailah pakaian dalam yang jarang dan menampakkan tubuh anda yang seksi atau memakai pakaian yang singkat dan menggiurkan.
11) Selepas mandi atau sebelum mengadakan hubungan seksual, pakai pakaian di hadapan suami. Ada lelaki yang suka melihat isteri memakai pakaian, bermula daripada pakaian dalam, coli dan bahagian-bahagian lain.
12) Jangan lupa, ketika hubungan seksual, selain dari alunan lagu yang syahdu atau klasik, haruman ditubuh juga boleh membangkitkan ghairah suami. Cuba menggunakan minyak wangi yang boleh menyeronokkan suami.
13) Usah terburu-buru dalam hubungan seksual. Ambil masa dan nikmatilah sepuas-puasnya.
14) Jika ingin lebih agresif. Tarik suami ke katil dan bertindak dahulu bagi memberikan suami suatu kejutan yang berbeza. Kekadang ini perlu bagi kejutan eletrik kepada suami.. biar beliau terpukul dengan kehebatan anda.. perghh..
15) Usap dan bermain-main manja dengan zakarnya..dan juga secara perlahan-lahan buka zip seluarnya.

No comments:

Post a Comment