Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Monday, April 23, 2012

Alhamdulillah..bertemu HiGOAT..

Salam Ramadhan..
Walaupun hari ni dh 18 hari kita melalui Ramadhan, x lambat lagi kot mama nak wish Salam Ramadhan buat semua..Dah lama mama tak update blog...sebenarnya banyak peristiwa berlaku sepanjang Ramadhan ni...baru hari ni berkesempatan nak update blog..
Al kisahnya, 2 Ramadhan yang lalu, abah mama sakit dan ditahan di wad hospital Slim River. Mulanya, abah cuma sakit kencing tak lawas...mungkin penyakit batu karang abah yang dulu datang balik..setiap hari mama telefon mak kat kampung tanya pasal kesihatan abah, dan makin lama semakin teruk plak..seminggu berlarutan sakit abah, mak bawa abah ke klinik swasta...urat kaki abah dh mula timbul..dan bila bagitau yang abah mmg pesakit diabetes, doktor tu kata timbul urat kaki tu biasa...dia bekalkan ubat tahan sakit dan sakit urat.
2 hari lepas makan ubat tu, mak telefon bagitau urat kaki yang timbul tu bertukar kepada bengkak. Kaki abah dah bengkak bermula di betis hingga ke buku lali. Makin hari makin teruk bengkaknya sampai abah dah tak boleh jalan. Dan 2 Ramadhan yang lalu abah admitted..


Kata doktor, darah abah kena jangkitan kuman...salur darah plak tersumbat. Darah perlu dicairkan kalau tak, jangkitan kuman akan merebak ke paru2. Suntikan perlu diberi segera. Seminggu abah di hospital. Mak adalah peneman setia abah setiap masa.
Setiap hari ada saja tetamu melawat. Alhamdulillah...x putus orang mendoakan kesihatan abah..
Satu hari, salah seorang anak jiran datang. Dia bertugas sebagai nurse di hospital di Negeri Sembilan. Dia syorkan abah minum susu HiGOAT. Ramai pesakit diabetes serasi dan kandungan gula mereka normal bila minum susu HiGOAT.
Dan tanpa berfikir panjang mama trus search kat internet dan jadi ahli untuk dapatkan HiGOAT. Korang bleh klik sini untuk tau lebih lanjut pasal HiGOAT dan bleh jana income juga!!
Nanti mama akan cerita banyak lagi pasal HiGOAT..
nilah antara produk -produk yang abah minum sekarang
Dan hari ini Alhamdulillah...subuh tadi mama telefon mak di kampung taya kondisi abah, abah dah semakin baik. Baru seminggu abah amalkan minum susu HiGOAT...dah boleh jalan sikit2 tanpa tongkat dan hari ni abah dah bole berpuasa semula.....
Nampaknya ada kesan positif minum HiGOAT..dengan keizinan ALLAH jua..semoga ALLAH sembuhkan sakit abah...dan dapat menikmati hari raya bersama seperti tahun2 yang lalu AMINN!!!!
 
Petikan dari: http://mamadanishaziq.blogspot.com
 

No comments:

Post a Comment