Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Thursday, December 16, 2010

PAKAIAN RENANG SEPARUH MUSLIMAH YANG SEKSI MENAMPAKKAN SPENDER HITAM

Camna tu pakaian renang separuh muslimah?? Nak tau.. Jom skodeng

Gambar dari blog Media Malaya. (clik jer kalau nak ke Blog tu). Actually bukan la pakaian renang khas untuk muslimah mahupun bukan muslimah cuma pakaiaan yang di pakai untuk beridah di kolam renang.. Erkk... ni ala2 wet world or Sunway lagoon jer. Yang tak bestnya dia bertudung.. (bagus) tapiiiiiiiiiiiiiii

^
^
^
^
^
^
^
^
^
Pakai lagging nipis & warna cerah pastu nampak spender hitam.. So How?? Ni la dinamakan pakaian renang separuh muslimah. Adeh.. meremang bulu ketiak aku even aku yang free hair pun tak sanggup Uolls nak pakai baju singkat kalaupun nak pakai lagging masa main2 air kat tempat2 camni.

No comments:

Post a Comment