Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, November 12, 2011

GAMBAR AWEK MELAYU BOGEL

Pheewhett
Pasti korang pelikkan dengan tajuk artikel kali ini..sebenarnya saya letakkan tajuk itu bukannya nak bagi korang betul-betul tengok gambar-gambar bogel ini tapi hanya nak beritahu di mana tajuk artikel ini adalah keyword yang terfamous buat sebelum ini,terkini dan mungkin selamanya bagi mereka yang gemar mencari sesuatu hanya untuk kepuasan diri sendiri...

Mengikut daripa googletrends,keyword-keyword yang top hanya di negara malaysia sahaja adalah seperti:
GAMBAR AWEK BOGEL,GAMBAR BOGEL,GAMBAR BOGEL MELAYU,MELAYU 3GP,AWEK MELAYU 3GP,MELAYU BOLEH,GADIS MELAYU BOGEL,AWEK MELAYU BOLEH,ARTIS MELAYU BOGEL,ARTIS BOGEL
VIDEO LUCAH MELAYU,GAMBAR LUCAH MELAYU,itu adalah di antara-antara keyword yang paling banyak google detekkan di negara malaysia.so itu adalah satu SEARCH TRENDS yang paling buruk untuk image negara malaysia..jadi saya harap lepas ini tolonglah wahai parah pengguna internet sekalian,tolonglah cari benda yang berfaedah selain benda-benda itu semua..entahlah saya pun dah naik bingung memikirkan kesukaan rakyat malaysia ini.

Mengikut pada pengalaman saya selama mencari info pasal keyword-keyword ini dikatakan keyword sebegitu akan menigkat bila masa cuti sekolah bermula jadi di fahamkan keyword itu mejoriti penggunanya adalah pelajar.fuhhh..tapi bagi saya itu mungkin sudah memang sebab setiap remaja mengharungi detik-detik akhil balighnya so untuk mencegah hal-hal sebegini rasanya memang sukar sekali.terpulanglah pada mereka-mereka ini yang pastinya kalau setakat nak tengok gambar-gambar lucah ini korang kena lah tanggung risiko sendiri jika apa-apa hal yang tidak diingini berlaku ok..hehe...

Jadi sampai disini sahaja GAMBAR BOGEL kita untuk kali ini dan semoga GAMBAR LUCAH akan keluar di next post nanti.tunggu dan lihat ye...:)

No comments:

Post a Comment