Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, August 7, 2010

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi – 18sx

Post ImagePost kali ni saja nak memanaskan Syella atau nama sebenarnya Nursyella Ahmad Kamaruddin yang telah lama menyepi dalam industri muzik tanah air. Tak tau lah ke mana die menghilang membawa diri. Bagi yang tak berapa nak kenal Syella ni, ha kat sini aku tempek kan beberapa keping gambar dia yang sopan seksi. Dia juga dulu ada kontroversi dalam facebook kalau korang masih ingat lagi.

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

Syella Kamaruddin Versi Sopan Ke Seksi - 18sx

No comments:

Post a Comment