Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, March 17, 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 1)

Salam semua. Dalam segmen ni, penulis akan senaraikan 5 orang blogger yang cantik di mata penulis. Begitulah juga untuk part-part akan datang. Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha.

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je yang suka stalk blog diorang kan. Ngee... Kalau ada yang nak rekemen blogger yang cantik di mata korang, boleh la komen di bawah entri ni.



Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah

Cik Nathrah - Cik Nathrah

Dayah Jelita - DaYaH JeLitA

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!

No comments:

Post a Comment