Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Monday, August 16, 2010

ARTIS MALAYSIA YANG GAY DAN LESBIAN

Gay dan lesbian dalam industri hiburan bukanlah sesuatu yang baru. Zaman gay dan lesbian ni dah lama wujud dalam industri Malaysia ni lagi since late 80’s.

Tapi kepastian tentang benarkah mereka-mereka itu bersifat songsang, itu kurang pasti. Mungkin ramai yang mengatakan antara artis-artis Malaysia yang gay ialah Anuar Zain, Mahathir Lokman, Azwan Ali, Hazami, Fazley Zainal dan macam-macam nama lagi la. Tapi tanpa bukti, kita tak boleh nak labelkan seseorang itu gay hanya kerana mereka tu berwatakkan lembut. Hmmmmmmmm…….

Siapa pula artis Malaysia yang dikatakan lesbian? Antara mulut-mulut yang kerap mengatakan artis Malaysia yang lesbian ialah, Camelia, Ella (skandal dengan kakak dia Jojie), Ramona Zamzam dan lain-lain. Ramona Zamzam kenal tak??? Yang berlakon cerita Nana Tanjung tu…

Sebenarnya, aksi-aksi manja artis sesama wanita tu mungkin dibuat-dibuat macam cium pipi gadis… Tapi akibat dari tak alert nya pemikiran mereka, maka, gambar yang dibuat-buat itu telah dijadikan bahan cerita umum.. Ha ni la padahnyaaaa…

Masih ingat lagi dengan M. Daud Kilau punya kes??? Kes yang dikatakan beliau meliwat seorang lelaki pada Mei 2007, tapi bila ditemuramah, M Daud Kilau mendakwa dia sudah tidak mempunyai nafsu lagi memandangkan umurnya dah lanjut. Haaaaa!!!!!!!

Begitu juga dengan cerita arwah Yasmin Ahmad yang didakwa bahawa arwah adalah seorang lelaki yang memenangi juara bintang RTM dahulu. Haihhhh…… Mana satu betul pn tak tau…

Tapi kisah pasal penyanyi Aril mungkin betul dia tu gay. Haaaaaaaaaaa!!!!!!! Sebabnya, seorang lelaki tak mungkin cium lelaki lain kecuali ahli keluarganya. Tu pun mungkin jarang-jarang berlaku dalam zaman-zaman la ni….. Try korang tengok gambar kat bawah ni… Musykil tak??? Ni gambar Aril bermesra-mesra manja dengan Qhaud… Main-main rambut, main peluk-peluk dan cium-cium dahi. Haaaaaaa!!! Diorang main game kot… Siapa kalah game tu kena pegang watak gay… Mana la tau..





Lagi cerita pasal geng-geng AF. Kali ni AF3, si Amy tu. Pengkid? Tomboy? Dah cium mulut tu!!!!!!! Perlu ke ragu-ragu lagi?

Bekas kumpulan MIG dan juga bekas isteri Radhi OAG dikatakan seorang yang fleksibel… Dia layan mana2 jantina… Betul ker? Betul kot, dengan Radhi dah boleh hasilkan anak, dengan wanita plak… errrrrrrrr… tengok laaa gambar ni sndrik…




Last sekali pasal artis bernama Camelia. Camelia mungkin ramai dah tahu dengan perangai Camelia ni yang suka bersosial. Beberapa tahun sudah, cerita mengenai Camelia yang memegang dada seorang artis wanita dalam satu majlis. Tak ingat plak kami majlis apa. Jenuh gak, kami mencari gambar Camelia memegang dada sambil tengok dada artis sorang tu…. Start daripada isu tu, ramai yang melabelkan Camelia ni lesbian.. Maybe sebab kecewa dengan kegagalan perkahwinan yang lepas yang menyebabkan nalurinya berubah. Tapi betul ker? Try tengok gambar ni. Dia bersosial dengan siapa? Bukan perempuan……….. Hmmmmmmmmmmmmmmm……



Apa-apa pun, mungkin gambar ni benar atau mungkin gambar ni tak benar (pelanduk 2 serupa ke, edit photo ker)…. Mungkin kalau benar gambar ni benar, gambar ni tak menunjukkan diorang-diorang ni songsang, just menunjukkan betapa tak bestnya kehidupan diorang tu…

No comments:

Post a Comment