Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Monday, August 16, 2010

Giliran Lisa Surihani untuk Sendat dan Ketat


Makin seksi dan menggoda Lisa Surihani ni. Terbaru dengan penyebaran meluas gambar-gambar seksi Lisa Surihani. Mungkin dia tak sedar akan Tshirt Manchester United tu betul-betul menunjukkan saiz buah dadanya. Mungkin ramai yang akan menghadiahkan “bra” mungkin untuk dia lepas ni. Khai kenal dengan Lisa Surihani ni bukanlah baru tapi since 1st time dia keluar kat iklan Hotlink lagi 4 tahun lalu. Dan sejak tu, Khai mula mengumpulkan segala apa mengenai dia. Kalau korang dah bersama blog ni bertahun lamanya, mungkin dah terbaca cerita mengenai Lisa Surihani kan? Kalau belum baca, boleh usya
di sini.


Dari iklan hotlink, iklan rexona, menjadi pengacara di RTM1, menjadi pengacara rancangan kanak-kanak di NTV 7 dahulu (Whoa!) dan sampailah sekarang bila dia dah mula menjadi pelakon filem dan drama (Fara Season 2) la pulak. Boleh dikatakan satu Malaysia kot dah kenal dia.


I’m Not Single, Khai pun belum nengok lagi cerita yang dah kat panggung 4 bulan lepas pun. Huhuhu. Apapun pelik bila artis dah makin popular, mula la lupa diri. Khai dah kenal dia dari dulu dan penampilan dia dulu memang berbeza sangat dengan sekarang. Dulu ingatkan dia la gadis melayu terakhir. Aww… silap rupanya. Itulah, kan bagus kalau kau tak popular macam sekarang Lisa. Dah tentu kau gadis impianku sampai mati. Huhuhu.

Source: Scukz Forums

Ni pula gambar-gambar dalam koleksi Khai dari dulu sampai la sekarang ada je dalam pc ni..

Dan ini? Lisa Surihani dan pakwe nya? Damn! serious aku jeles.. huhuhu

* Artikel dari http://justkhai.com

No comments:

Post a Comment