Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, August 14, 2010

Ranking Pramugari Antarabangsa

, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab yang memegang jawatan untuk mecegas minda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? ehehe!)


Thai 197x300 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Thailand. Siapa sudi tidur jika seperti ni yang jalan sana sini dalam kabin kapal terbang? Dopopat jam gua celik biji mata

usa 223x300 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Amerika. Jika Malaysia berpakaian sebegini, siapa nak naik bas balik kampung lagi? Sani ekspress bakal gulung karpet!



Rusia 214x300 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Russia. Boleh ke si pendek memohon jawatan di Russia? Mintak ampun la. Jaguh lompat jauh jer boleh apply!


Uae 224x300 Ranking Pramugari Antarabangsa

uae 1 260x300 Ranking Pramugari Antarabangsa


dari negara UAE. Manis betul…mintak kopi takde gula pun stedi-stedi boleh minum sambil tengok kemanisan dorang!

Jepun 300x264 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je…tapi cukup lawa sudah..

Arab 300x166 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Saudi Arabia. Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit…)

Selepas gambar-gambar dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada Malaysia…

MAS 232x300 Ranking Pramugari Antarabangsa

Mang aii…boleh tahan juga…Nape tak pernah gua nampak seperti ni walaupun dah banyak kali gua travel?

Firefly 300x190 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari Fireflies Malaysia. Kira okay juga lah…malahan ni budget airline…Standard memang tak boleh banding dengan airline dari luar negara. Lu jangan cari-cari Dania. Sampai ke subuh tak jumpa jepp…ntah awan mana dia terbang!

image010 Ranking Pramugari Antarabangsa

………………..ni problem mekap atau problem ni? (Yang seolah-olah pelakon opera cina tu…)

image011 Ranking Pramugari Antarabangsa

Yang ni kira cun? co-pilot pun sonn aiii…

image012 Ranking Pramugari Antarabangsa

Macam mana dengan yang ini??

Mesti ramai yang tengah marah-marah dan komplain tentang standard negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut rasa gembira, sebab sekurang-kurangnya paras muka kita ni dah kira menonjol…jika banding dengan yang seterusnya………

image013 Ranking Pramugari Antarabangsa

dari negara Afrika.

No comments:

Post a Comment