Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Monday, April 18, 2011

Pakej Pulau Perhentian & Redang 2011


PERHENTIAN KECIL
  • RM200-RM220 (bergantung pada tarikh percutian)
  • 3 hari 2 malam (3 days 2 nights)
  • Bot pergi & balik (Return boat transfer)
  • Snorkelling ~ 4 jam (with boatman guide)
  • Snorkel mask + Life jacket
  • Chalet aircond (aircond room)
* RM40 untuk tambahan 1 lagi trip snorkelling
* Terdapat pakej semurah RM180 untuk 'backpackers' (3H2M)

UNTUK TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA HUBUNGI
012 2223414 (Amy) atau emel cintaombak@gmail.com

PERHENTIAN BESAR
  • RM 250
  • 3 hari 2 malam (3 days 2 nights)
  • Bot pergi & balik + snorkelling package (Return boat + snorkelling)
  • Chalet kipas @ aircond (Fan @ aircond room)
  • Harga akan berubah mengikut pilihan chalet
* 2 breakfast, 2 lunch, 1 dinner, 1 bbq = tambahan (extra) RM 55 - 80 sehari/per day
* RM40 untuk tambahan 1 lagi trip snorkelling

UNTUK TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN SILA HUBUNGI
012 2223414 atau emel cintaombak@gmail.com

Bercuti di Pulau Perhentian memang paling pure dia punya feel. Definisi bercuti tu memang boleh difahami dengan sangat dalam bila bercinta dengan semesta di sana. Pemahaman dalam kenikmatan ber'snorkelling' juga dapat dinikmati dengan feel yang paling wow! Feel 'wow' tu juga yang bawak gua pergi ke sana 3 kali dalam masa 3 tahun berturut-turut. 'Wow' gila tempat ni sampai gua boleh gerenti lu punya hati akan tertinggal kat sana walaupun dah seminggu balik ke tempat asal. Gerenti! Ini gua share sikit gambar daripada trip yang lepas. Terbaik!






































Amacam? Bess wooo , Dekat pulau ni, jangan harap nak dengar bunyi enji kereta mahupun motosikal. Yang kita boleh dengar hanyalah bunyi angin, suara alam dan suara hati. Tak percaya, pergi dan feel sendiri.

No comments:

Post a Comment