Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Thursday, April 14, 2011

Plat nombor KCT1 di mana letaknya?

Ha masih ingat lagi entry mengenai hadiah istimewa Datuk K kepada Dato' Siti Nurhaliza?. Memang class hadiah tu, tidak dalam bentuk yang fizik kalau dilihatkan. Cuma hadiah sekadar nombor plat kenderaan sahaja, KCT 1 dengan harga RM66, 550 ringgit tue~. Nombor plat memang class, namun nak letaknya memang kat tempat yang ada class juga kan, nak Ferrari, Mercedes mesti cocok. Tapi tip-top, bukan kat jenis kereta-kereta mewah, kat Bike Dato' Siti pula dah. Tak pelah, value untuk bike tu mungkin RM100,000 lebih juga. Hikhik.

No comments:

Post a Comment