Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, August 7, 2010

Ayam Goreng Rangup Cecah Kicap Pedas, Ikan Jaket Sumbat Sambal & Kangkung Belacan @ Kosyabu Akla Restaurant & Furniture, Mutiara Homes, M. Damansara

pernah dengar pasal kosyabu akla kat mutiara homes ?

hah! aku pun dulu tak tahu pun. sekali adik aku la yang perkenalkan. hehe

kedai dia dekat je ngan mutiara damansara. in fact dalam area mutiara damansara pun.

ala yang nak pergi the curve, ikea ngan ikano power centre tuh lah

memang cool dan best tempat neh

tempat neh sebenarnya jual2 perabot kayu jati

tapi owner dia ada jugak bukak meja2 kat depan kedai and then jual makanan sekali

kat sini makanan dia simple je. takde fancy sangat

yang kitaorang order ialah nasi puteh, ayam goreng rangup, ikan jaket sumbat sambal dan kangkung masak belacan.

paling best sebab dia ada cili kicap yang power.

percaya tak yang cili kicap tuh buat untuk cecah ayam goreng and then buat kuah sekali.

hehe best giler dowh

teringat aku pisang goreng cecah cili pedas kat jb dulu. hehe :)

hehe simple je kan. hehe memang sedap giler.

kenyang giler. harga takdelah mahal mana pun

lupa plak nak bagitahu kitaorang minum air yang ada limau kasturi tuh

apa ke nama ntah nama air dia. haha lupa la plaks. ahaks :)

sambil2 makan tuh kaua terasa nak beli perabot2 kayu jati pun boleh gak. hehe

tempat dia kat kedai2 kat mutiara homes.

memang senang je nak carik. kalau korang drpd ldp tuh korang and masuk kanan ke ikea kan.

then masuk kiri. masa kat traffic light (terus pergi curve and kiri pegi tesco),

korang masuk je kanan. sure jumpa deretan kedai2 kat sana.

hehe selamat!

so jangan lupa ke mutiara damansara dan singgah ke mutiara homes ya!

dia punya tissue pun unik tau! hehe

http://makanmalaya.com

No comments:

Post a Comment