Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Saturday, August 7, 2010

Cendol Paling Popular & Glamer – Cendol Leman Dawi @ Senawang, Seremban, Negeri Sembilan

hehe masa aku masuk treasure hunt hari tuh kan

aku sempat la singgah ke cendol leman dawi yang famous neh

lepas keluar majalah 3 hari tuh terus ramai giler manusia

korang tengok je lah betapa panjangnyer orang beratur nak makan cendol

aku plak terpaksa singgah sebab salah satu requirement masa hunt tuh, kena singgah sini

and then kene pekena cendol sekali. hehe

korang layan je lah gambar2 kat bawah neh ya

masa team aku sampai nampak ada marshall kitaorang tengah tunggu

sambil pegang sepanduk tuh. sekali aku hengat sapa la kan. hehe

aku terus park and then dah tak sabar2 nak makan cendol neh

cendol paling famous kat malaya neh dowh

sekali nampak brader leman dawi neh sendiri yang pegang papan tanda tuh

respect la sama dia kan

dah la dia boss kat situ. pastu pegang papan tanda

memang famous siot cendol dia neh

dah la masuk majalah 3 kan. makin ramai la manusia yang datang kan

korang tengok je lah punyalah panjang manusia beratur semata2 nak makan cendol

hehe aku tak perlu beratur sebab cendol kitaorang dah reserve awal2

kitaorang beratur kat line lain lah

sebab kitaorang dah bayar dulu kan. hehe

tuh dia makcik2 tengah prepare cendol untuk aku

kali neh kitaorang belasah cendol biasa je dulu

nantilah kalau aku ada masa surelah aku akan detour nak makan kat sini lagi kan

hehe memang ramai manusia dowh

tengok tuh siap ada kacang merah

pastu ada pulut. tapi aku x sempat la nak merasa tuh semua

sebab kejar masa punya pasal kan. hehe

kalau tak surelah x sempat nak sampai ke pd nanti

kan ke aku tengah berlumba dalam t hunt neh beb ! hehe

neh team mate aku tengah melantak cendol leman dawi

hehe tak enjoy sangat lah sebab tengah berdiri kan

hehe seb baik tengah treasure hunt kan

kalau idak maunyer aku belasah duduk kat kedai leman dawi neh

hehe apa lagi2 pergilah serbu ke cendol leman dawi neh ok

memang best. cepat habis. so kenalah pergi awal

ala2 susah korang call je dulu sebelum sampai

karang kalau dah habis menangis korang plak. huhu

hehe cendol leman dawi, hak milik kokal !

No comments:

Post a Comment