Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Tuesday, August 3, 2010

Saiful Malaysia Idol Jawap Tuduhan Disodomi 16 Lelaki Di Port Dickson

Aku Jantan Sejati, Lihat Awekku – Saiful Malaysian Idols

Ditanya adakah dia yang dimaksudkan oleh Azwan Ali sebagai artis lelaki yang menjalankan hubungan luar tabii bersama 16 lelaki di Port Dickson, Saiful Malaysia Idol sekeras-kerasnya menafikan tuduhan tersebut. Katanya:-

Bagi saya ia langsung tidak masuk akal, lebih-lebih lagi saya lelaki tulen dan tidak mengamal seks luar tabii.

Mungkin gambar Saiful Malaysia Idol bersama seorang awek yang cun ini mampu mengubah persepsi anda tentang kejantannya. Kami dulu masa sekolah pun ramai kawan-kawan lelaki yang agak lembut. Tup-tup sekarang dah ada 2,3 orang. Ternyata ketulenannya.

Bagi kami senang je, selagi tak ada video atau gambar yang menunjukkan Saiful memang melakukan benda tersebut, kami tetap percaya yang dia adalah lelaki sejati.

saiful malaysian idol dan awek

Pernah diragui kelelakiannya kerana sikapnya yang agak lembut, Saiful Malaysia Idols cuba membuktikan yang dia adalah jantan sejati dengan bergambar bersama seorang wanita yang mungkin adalah kekasihnya.

Nak tergelak rasa hati membaca komen salah seorang pengforum yang mengatakan Saiful lebih cantik daripada awek yang ada di dalam gambar ini. Sekali dua imbas, kenyataan pengforum itu mungkin ada benarnya jugak.

Jom layan lagi gambar-gambar Saiful Malaysian Idols dengan kekasih @ awek @ gfnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

*Artikel dari Budiey

No comments:

Post a Comment