Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Tuesday, March 29, 2011

AF9 - LANGKAH MENUJU PUNCAK!Meskipun siaran Diari AF9 belum bermula di Astro Ria, namun sesi pembelajaran menjelangnya Konsert Tirai Akademi Fantasia 9 mesti diteruskan. Tidak terkecuali kelas seni tari bersama Guru Tari, Cikgu Aris. Selain mempertontonkan kepada umum gerak tari untuk "Menuju Puncak", beberapa gerak tari untuk lagu-lagu lain juga dilatih dalam sesi ini.

Bagaimana nanti gerak tari yang diatur oleh Cikgu Aris untuk Menuju Puncak sepanjang musim terakhir ini? Pastikan anda menyaksikan Konsert Tirai Akademi Fantasia 9, secara langsung pada 2 April 2011, 9 malam di Astro Ria (104). Anda juga dijemput untuk datang menyaksikan sendiri Konsert Tirai AF9 ini di Aeon AU2, Taman Setiawangsa pada hari yang sama.

Sampaikan ucapan sokongan anda kepada pelajar-pelajar AF9! Ucapan anda akan disiarkan di Astro Ria mulai 28 Mac 2011 hingga 1 April 2011, jam 8 malam hingga 12 tengah malam.

SMS AF‹jarak›‹Ucapan & Nama anda› hantar ke 32999. Ucapan anda hendaklah tidak melebihi 80 karektor. RM 1/SMS.Terma & Syarat di www.astro.com.my

No comments:

Post a Comment