Followers

Search This Blog

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Sunday, July 25, 2010

KEMPEN BOIKOT BARANGAN ISRAEL!. Belilah barangan keluaran tempatan seperti HPA (Herba Penawar Al-Wahida).


“Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslim”

Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran? Ingin menambah pendapatan dengan menyertai perniagaan rangkaian produk HALAL secara online?

Mari Bersama Kami MenjadiPengguna Dan UsahawanPerniagaan RangkaianProduk Halal HPA Secara Online

Register Di Sini:

http://www.myfzbiz.com/?x=radix_hpa

Kenali HPA

Jika anda pernah mengenali jenama Radix di pasaran, anda seharusnya mengetahui bahawa HPA adalah syarikat yang mengeluarkan produk ini. HPA merujuk kepada Herba Penawar Al-Wahida. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 dan merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal berupa makanan kesihatan berasaskan herba, produk makanan Halal, produk kegunaan harian dan produk kosmetik.

Produk HPA adalah produk yang paling banyak diminati di pasaran kerana harganya yang sangat berpatutan, berkualiti tinggi, mujarab dan selamat digunakan. Sehingga kini HPA telah mengeluarkan hampir 200 jenis produk dipasaran dan ianya semakin bertambah dari masa ke semasa.

CIRI-CIRI PRODUK HERBA HPA:

 • Dikilangkan mengikut standard “Good Manufacturing Practice” (GMP).

 • Diluluskan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

 • Diiktiraf HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

 • Menggunakan 100% herba.

 • Tidak mengandungi sebarang bahan kimia.

 • Tidak mengandungi steroid.

 • Melepasi ujian had kandungan logam berat.

 • Melepasi ujian had Mikrob.

 • Melepasi ujian had kecairan.

 • Berkesan dan mujarab, bersih lagi suci.


halal.gifiso_new_accr.gifbuatan.gifgmp.pngmuslim.png

Peluang Perniagaan Bersama HPAHPA menawarkan peluang perniagaan yang cukup menarik dan anda pasti mampu menjana pendapatan lumayan melaluinya, InsyaAllah. Produk-produk HPA dipasarkan melalui anak syarikat HPA, Al-Wahida Marketing Sdn Bhdmenggunakan kaedahpemasaran berbilang aras (Multi Level Marketing).

Perniagaan MLM HPA telah mendapat pengiktirafan sebagai MLM Syariahdaripada Biro Konsultansi Majlis Ulama Indonesia dan HPA juga mempunyai Panel Syariah sendiri yang bertindak memantau segala aktiviti perniagaan HPA dari segi penyediaan produk dan konsep perniagaan yang digunakan. Ahli panel ini terdiri daripada para ahli akademik, pensyarah, professor dan ahli agama.

HPA turut menyediakan kursus keusahawanan dan perawatan herba yang mantap kepada semua ahli untuk melahirkan usahawan yang hebat dan juga perawat yang terlatih. Plan pemasaran HPA yang dirangka mampu memberi pendapatan lumayan dan ianya terbukti dengan lahirnya ramai usahawan HPA dengan pendapatan 4, 5 angka sebulan.

Perniagaan Online Bersama http://www.myfzbiz.com/?x=radix_hpa

Perniagaan MLM menggunakan internet merupakan kaedah pemasaran baru yang kini mula mendapat perhatian ramai.www.myfzbiz.com dibangunkan bertujuan untuk membantu para ahli HPA membina rangkaian pengedar secara online kerana peluang untuk mendapatkan prospek dan downline melalui Internet sangat tinggi. Dan ianya ternyata MUDAH, CEPAT, BERKESAN, SELAMAT dan KURANG KOS operasi.

Bagaimana web ini berfungsi? Apabila anda mendaftar sebagai ahli HPA di web ini, anda akan menerima sebuah laman web replika secara percuma (contoh:http://myfzbiz.com/userid_anda) yang akan membolehkan anda mempromosinya di Internet. Kemudian, apabila ada pengguna yang mendaftar melalui laman web replika anda, mereka akan secara automatik menjadi downline anda.

Ringkasnya, untuk menjana pendapatan bersama myfzbiz.com, anda perlu:

 1. Daftar Menjadi Ahli HPA

 2. Promosikan laman web anda yang diberikan PERCUMA!

 3. Membeli dan Mengguna produk HPA setiap bulan

Dengan melaksanakan langkah-langkah ini secara konsisten, anda akan berpeluang menjana pendapatan lumayan secara berterusan, InsyaAllah.

Jom Mulakan Perniagaan Online Anda Bersama Kami. Bina Rangkaian Anda Secara Online Sekarang Juga!


KELEBIHAN PERNIAGAAN HPA:

 1. Keahlian HPA hanya RM30 seumur hidup.

 2. Ahli mendapat diskaun 20-25% untuk semua produk.

 3. Belian minima hanya 50 Nilai Mata (NM) setiap bulan untuk layak mendapat bonus.

 4. Kepelbagaian jenis produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

 5. Produk berteraskan harga ihsan, murah dan mudah dipasarkan.

 6. Program ‘Perkongsian Bijak Cemerlang’ (PBC) untuk melahirkan usahawan cemerlang dengan pendapatan 5 angka.

 7. Program 'Perkongsian Ilmu Cemerlang' (PIC) & Sijil Herbalis untuk menjadi perawat dan herbalis.

 8. Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, refleksologi, kiropraktik, ilmu diagnos penyakit melalui tapak tangan, iridologi (anak mata), lidah dan denyutan nadi.

 9. Ribuan stokis dan ratusan cawangan HPA di seluruh Malaysia.

 10. Tawaran 11 jenis ganjaran bonus lumayan melalui pelan pemasaran yang begitu mudah, adil dan sukses. Tiada penurunan pangkat dan peratusan bonus serta tiada group sales maintain!

 11. Ahli boleh melabur dalam Koperasi HPA untuk mendapatkan keuntungan.

 12. HPA mengiklankan produknya seperti Kopi Radix, Radix Cola, Sarsi, Cereal di TV3, TV9, akhbar harian, pengangkutan awam dan di papan-papan iklan.

 13. HPA mengeluarkan banyak produk kesihatan yang tentunya amat bermanfaat jika diamalkan oleh semua. Sebagai pengamal produk kesihatan HPA, insyaAllah anda akan mendapati tahap kesihatan anda menjadi semakin baik.

 14. Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), Restoran Radix Oriental Cuisine (ROC), Restoran Radix Organic Recipe (ROR), menggunakan perkhidmatanDobi Toharah dan menginap di Hotel HPA.

 15. Setiap bulan HPA akan menginfakkan sebahagian keuntungankepada pertubuhan kebajikan, maahad tahfiz dan rumah anak yatim.

 16. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja.

rfc-sp-dan-as2

KELEBIHAN MENJADI AHLI HPA MELALUIhttp://www.myfzbiz.com/?x=radix_hpa

 1. Mendapat laman web replika percuma, contoh: http://www.myfzbiz.com/userid_anda
 2. Sistem Autodownline yang memudahkan untuk mendapat ahli dengan mempromosi web replika anda.
 3. Penghantaran produk secara pos untuk downline.
 4. Penajaan tanpa sempadan dan boleh dilakukan pada bila-bila masa.
 5. Kaedah Internet untuk kembangkan bisnes dan dapatkan downline.
 6. Admin akan membantu dengan memberikan pelbagai tips dan panduan promosi secara berterusan.
 7. Dapat mengetahui maklumat senarai ahli HPA dibawah anda melalui sistem kami.
 8. Pendaftaran ahli baru secara online diuruskan oleh admin myfzbiz.com.
 9. Khidmat sokongan melalui Yahoo Messenger, Email, SMS dan Call .

Mari Bermuamalah Bersama Kami

Marilah bersama-sama kami menjalankan muamalah yang unik serta berlandaskan syariat Islam ini. HPA telah membuka peluang yang seluas-luasnya untuk anda menjadi pengedar HPA bagi menjayakan perniagaan ini dan sudah tentu HPA menawarkan satu pendapatan yang bukan sahaja menarik dan lumayan tetapi yang paling penting adalah barakah.

Kenapa barakah? Pertama, sebagai Muslim sejati, HPA sentiasa memastikan perniagaan yang ditawarkan ini bebas sama sekali dari amalan riba. Kedua, HPA tidak akan bersyubahat dan akan memastikan sumber bahan mentah yang digunakan adalah tidak bertentangan dengan syarak.

Seterusnya HPA akan menentukan para pekerja dan pengedar mematuhi etika sebagai Muslim sejati supaya kita semua, InsyaAllah akan mendapat Perlindungan, Keberkatan dan Dimurahkan Rezeki dimana juga kita berada.

Marilah Bersama Perniagaan Umat Islam Terulung Di Era Ini.

Pastinya Inilah Pilihan Anda!

Register Di Sini:

http://www.myfzbiz.com/?x=radix_hpa


No comments:

Post a Comment