Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Sunday, November 14, 2010

Gambar: Filem Piranha Sungguh Seksi!

Tentunya ramai yang tidak sabar untuk menunggu filem terbaru keluaran Nusantara Edaran Filem (NEF) ini iaitu Piranha selepas melihat gambar-gambar dari filem tersebut. Ramai perempuan cantik, seksi dan hawt didalam filem ini sebab semuanya berpakaian bikini dan pakaian renang sahaja walaupun filem ini melibatkan seekor jenis ikan pemakan manusia dan bergenrekan aksi dan seram.

MisS SaKurA malas nak cakap banyak, sementara nak tunggu hujung minggu hampir tiba beberapa jam sahaja lagi, apa kata korang lihat dulu gambar-gambar dibawah ini dahulu? Selamat Mencuci Mata! :P



Pengarah Alexandre Aja di lokasi filem "Piranha".


Hawt tak Jerry O' Connell? :P

Elisabeth Shue bersama pengarah Alexandre Aja.

Darah tu nampak real betul kan?
Tah berapa botol sirap la yang diorang nih guna.

Let the party begin!

Diharap semua yang melihat gambar ini jangan sampai meleleh air liur korang ye? Haha.

Sukanya perempuan² ini kena spray dengan air.

Kalau nak bersuka ria tu hati²lah sedikit, janganlah sampai roboh pentas tu dikerjakan.

Air tasik bertukar menjadi warna darah. Menakutkan sebab
ikan² pirana telah memulakan tugas mereka!


Keadaan menjadi semakin cemas dan sukar
untuk mendapatkan bantuan.




Come back yang dibuat oleh Christopher Lloyd nyata mengubat rindu kepada
peminat filem Back To The Future untuk melihatnya beraksi kembali di layar perak.

No comments:

Post a Comment