Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Sunday, October 31, 2010

(Gambar) Sekitar F1 Sepang – Cuci Mata Bersama Gadis Litar

Ramai ke yang ke Litar Sepang minggu lalu? Mesti ramai kan? Tapi kesian jugalah time Malaysia je, macam-macam halangan menimpa. Hujan Monsun la pulak. Tak apelah, mungkin ada hikmah disebaliknya. Korang bayangkan kalau tak hujan, silap-silap time last lap, Jenson Button boleh pulak eksiden. Patah leher dia meninggal terus kat situ. Siapa nak jawab? Hohoho! Tapi paling best bila ada Formula One ni, orang bukan pergi sana nak nengok lumba kereta semata, tapi nak mencuci mata dengan gadis-gadis seksi yang sentiasa menggamit kunjungan penonton. Tengok tanpa berkelip mata. Dah kelip mata, jangan nengok lagi. Hohoho!!

No comments:

Post a Comment