Followers

Search This Blog

Loading...

JOM LAYAN " OMBAK RINDU".

Wednesday, October 27, 2010

Konsert Tribute P Ramlee..

taking the photos of celebrities

IMG_9008

Hattan and girlfriend(cun giler)

IMG_9021

Shazliana

IMG_9028

al maaf idak ketahuan… tiga abdul? ;)

IMG_9030

Mirza Abdullah ni conducts the orchestra untuk konsert malam itu, bersama isteri juga seorang penyanyi

Apehal ada jari tangan cameraman lain pulak nih lam ini gambar sirman weih?

IMG_9047

Tiara Jacquelina, suami and orang kanan Astro

IMG_9051

Tiara dan Suami

IMG_9055

Ally Iskandar

eh ko ni cute lah! ko tau tak ko cuteeeeee??

IMG_9069

Aziz Abu Bakar dan Norma Norell

Bininya dulu penah ngajar aku cara2 etika berpakaian…ko hado?

IMG_9070

Datin Paduka Umie Aida

IMG_9078

Nur Aliah Lee and Umie Aida

Both datang bersama suami memasing gak…

Seems that Vee dah kembali bertudung

IMG_9089

Ziela Jalil datang bersama anak2 dan ibunya

IMG_9091

Atilia

Ibunya pun ada sama malam itu

IMG_9105

Fahrin Ahmad

IMG_9060

Mizz Nina dan ayahnya Tan Sri Azman Hashim

IMG_9108

Sazzy Falak and suami Nazril Idurs

She pakai Chanel merahnya jugak but masa amik gambar, dia lantingkan

IMG_9118

Konsert Tribute P Ramlee ini dirakam untuk saluran Astro Channel 555 dan 575. So malam konsert tu ramai artist terkenal turut sama menjayakan contribution depa to Allahyarham Tan Sri P Ramlee. Semua lagu yang dinyanyikan adalah dari lagu dan filem terkenal ciptaan Allahyarham jugak…

Cuma kerna terlalu lambat bermula, habis usai pun agak lewat. Kami menonton sehingga ke lagu terakhir nyanyian Kak Pah tetapi untuk finale, we had to leave.

But overall, it s a good show, seronok betul dengar2 lagu yang depa nyanyikan nih, ada ikut versi rocklah…hahaha part rock lagu Azizah tak tahan tol aku!

IMG_9131

M Nasir

IMG_9138

Hujan

IMG_9155

Misha Omar

Sedap gila suara diaaaaaaaaaaa!! teran kooooo!

IMG_9165

Ning Baizura

IMG_9170

Haziq

IMG_9174

Salleh Yaakob buat lawak…

IMG_9185

Yuna

2 kali retake

IMG_9193

Altimet and Haziq

Diorg rap and dondangkan lagu P Ramlee Maafkan Kami….

IMG_9199

Hazama, budak ni parking keter sebelah aku…ai nampak ada gf you :)

Eh suara dia ni not bad lah, tapi rambut je lah, kurenggg. Ke main panjang dik rambut depan ko

IMG_9204

Aizat…ok so so biasa2 jer…

IMG_9210

Vince pun ada lirik kedaung but floor manager tak perasan kah?

IMG_9224

Waaa badan Jaclyn Victor dengan kebaya hitam, batik coklat cantiknyaaaaaaaa!!

IMG_9234

Aizat, Jac and Vince

IMG_9242

Semua orang terpinga2…siapakah wanita ini. Dah macam Adibah Noor punya suara, rupanyacucu P Ramlee.

Nadia Nasir P Ramlee

IMG_9250

Sketsa Madu 3 by Rosnah Mat Aris, Nora Danish dan si cantik Rozita Che Wan.

Rozita suka kaler hijau yek? Banyak dah events aku jumpa dia ngan kaler hijau…

IMG_9283

Kalau dah Madu 3, takde abang jem, tak sah lerrrr!!

IMG_9288

Diikuti oleh Ratu Rock Ella yang 3 kali retake coz of salah lirik, salah tune dan salah monitor for her lyrics. Ah kacau bilau. Apapun, salute to her, coz sedap jugak dia nyanyikan lagu Bunga Melur.

IMG_9307

Amy Search bawak Azizah, versi rock, pun salah lirik jugak….but bila retake semula, barulah ok…ada yang antara depa nih tak dapat rehearsal penuh coz of commitment kerja..tu yang terpaksa retake semedang…

IMG_9324

Sharifah Aini sebagai artist penutup….sepatutnya selepas her performance ada lagi group artists beramai2, tapi kita ca alit but, dah lebih 12.30malam kooooooooo! tak leh lah nak stay back lama2….

Closing entry, aku pilih Umie Aida…

IMG_9081

Chanel lagik…i tell you, banyak events dah aku pergi and met her many times, she has lots of Chanel ok!

Overall of the konsert, sangat sedap telinga dilagukan dengan hasil karya dari Allahyarham Tan Sri P Ramlee. Dari twitter yang aku tengok, it will be out at Chanel 575 and also di Astro Ria 104 jugak pada hari Ahad ini jam 9malam.

Sirman frust sbb Rozita Che Wan tak lalu red karpet hihihiihiiii

*Artikel dari http://redmummy.com/

No comments:

Post a Comment